Workshop Adem je vrij

Ademen

Heel vaak hoor je de zin: “Adem eens diep in.” Deze geeft als respons een heel grote inademing, waarbij vooral je borstkas wordt geactiveerd.

Deze zogenaamde diepe ademhaling is verkeerd, zeker als jouw doel is stress tegen te gaan. Misschien wil je wel meer zuurstof in je lichaam?

Als ademcoach leer ik jou de echte betekenis van diep ademen. Dit betekent dat je de belangrijkste ademspier leert gebruiken, jouw middenrif.

Wil jij terug vrij en optimaal ademen?

Dan zie ik jou op donderdag.

Op elke derde donderdag van de maand komen we om 19:30* uur samen.

Ik kijk er alvast naar uit!

Maak van vandaag een mooie dag.
Warme ademende knuffel
An

*In de zomermaanden wijken de datums af.

{

Deze workshop was zalig, leuk om samen te zijn met andere zielen die ik niet kende en om ervaringen te delen. Even weg van de drukte en tot rust te komen in Anneke's prachtige huisje.

Ook super fijn dat alles mocht en kon in haar workshop. Zoals ik heel veel moest lachen (een manier van ontladen) toegelaten werd.

Ik ben er nu nog elke dag nog mee bezig. Vaak denk ik nog aan haar woorden over het aapje en als ik bewust met mijn ademhaling bezig ben komt ze ook even langs in mijn gedachten.

Bedankt om dit met mij te delen en om er voor me te zijn en een deeltje zorg te dragen in mijn iets of wat drukke en soms onaangename leven.

- Lien Maerten -

Wat een heerlijke manier om je dag vol energie te pompen. Letterlijk dan! Ogen dicht en heel bewust ademen, op de zachte golven van meditatiemuziek en Annekes warme stem. Toen ik later in volle verkeer zat, ademde ik nog steeds rustig vanuit de buik. Top dus! Bedankt, An.

- Myriam Beeckman -

An is een prachtige vrouw met een oneindig groot ?. Met humor, met levensvreugde. Bij haar zijn is een waar feest. Ze is ook een krak in haar vak. Ademen is niet enkel in en uit bij Anneke, ze laat je met je adem tot in je diepste kern komen. Ze staat aan je zijde op momenten dat je een deep dive maakt, zodat je in alle veiligheid kan springen. Ze is iemand die nèt op dit moment heel hart (nee, geen typfout) nodig is. Voor de vele anderen die zich vandaag nog slechter voelen dan gisteren. An kan ze verder helpen. Hiermee heeft ze ook weer die voldoening op het eind van een dag, dat heet WerkPlezier. Daar doen we het voor. Voor onszelf en voor een ander.

 

- Ingrid De Cooman -

Mediteren An Verschueren
Ademen
Ademen