An Verschueren

Veranderen vergt moed. Alles start met je durven openstellen. Bij mij mag en kan je volledig jezelf zijn. Als life coach wend ik al mijn kennis aan om jou mooi in balans te brengen. Laten we een keertje kennismaken bij een vrijblijvende babbel.

An Verschueren

Veranderen vergt moed. Alles start met je durven openstellen. Bij mij mag en kan je volledig jezelf zijn. Als life coach wend ik al mijn kennis aan om jou mooi in balans te brengen. Laten we een keertje kennismaken bij een vrijblijvende babbel.

Mijn verhaal

Vandaag ben ik een vrouw die bewust in het leven staat en straalt van zelfvertrouwen. Dat is niet altijd zo geweest. Als kind al hoorde ik er niet bij en ook als jong volwassene kreeg ik af te rekenen met heel wat negatieve ervaringen. Ik kon veel, wilde veel en streefde naar een gevoel van perfectie. Dat leidde tot een innerlijke leegte met een burn-out als absoluut dieptepunt. Tijdens deze periode besefte ik dat ik mezelf drastisch moest veranderen. En dat deed ik!

Mijn genezingsproces begon toen ik een cursus Reiki ging volgen. Laag per laag haalde ik van mezelf af en ik bloeide langzaam opnieuw open. Om nog dichter bij mezelf te komen verdiepte ik me in progressieve relaxatie. Maar ook in verschillende massagetechnieken zoals cupping, kruidenstempel, magneet, hotstone, oorkaarsen en nog andere. Ik volgde zelfs een opleiding als zorgmasseur speciaal voor mijn mama … die 2 dagen voor mijn examen overleed.

Door te werken met lichamen begon ik meer en meer mijn eigen essentie te begrijpen. Dat deed me besluiten om ook andere mensen te helpen. Ik groeide verder door in mijn opleiding tot NLP-coach, verdiepte me in karakterstructuren en ging me specialiseren in ademhalingstechnieken. Onze ademhaling vormt de brug tussen lichaam en geest. Een holistische benadering die vooral in het Oosten ingang vindt.

In de Japanse traditie staat onze bestaansreden bekend als Ikigai of 1 van de geheimen van een lang, tevreden en gezond leven. Door ons te concentreren op wat echt belangrijk is en te focussen op wat goed voelt, leren we waar onze passie ligt. In het Japans staat An voor Kato en mijn volledige Ikigai luidt Aumvayukato. Waarbij aum staat voor het lichamelijke werk dat ik verricht en Vayu voor de ademcoaching die ik hanteer.

Naast mijn innerlijke groei, werkte ik ook aan mijn lichaam. Ik ging gezonder leven en startte met mediteren. Vandaag sta ik op mijn sup, haal bewuster adem en geniet van elke dag. Door mijn eigen transformatieproces te koppelen aan mijn professionele expertise, ben ik uitstekend gewapend om mensen mooi in balans te brengen. Met focus op vrouwen die willen groeien. Als onderneemster, professional of in hun privéomgeving.

Door mijn eigen transformatieproces te koppelen aan mijn professionele expertise, ben ik uitstekend gewapend om mensen mooi in balans te brengen. Met focus op vrouwen die willen groeien. Als onderneemster, professional of in hun privéomgeving.

Laten we een keertje afspreken. Zo leren we mekaar wat beter kennen en kunnen we vrijuit praten over waar jij naar op zoekt bent en hoe ik je daarbij kan helpen. Tot binnenkort.

Vrij ademende groet
An  

An Verschueren Mooi in balans
An Verschueren ademcoach
Sup suppen An Verschueren Mooi in balans