Wandelen met An

Natuurlijk wandelen

Als je wandelt werkt heel je lichaam mee om je in beweging te krijgen. Je gevoel en je denken komen op 1 lijn te liggen. Je ontdekt sneller antwoorden op je vragen en richt je op nieuwe perspectieven.
Wandelen naast je coach voelt vrijer dan een face-to-facegesprek. In de natuur beweeg je buiten je eigen vertrouwde wereld. Je slaat letterlijk en figuurlijk nieuwe wegen in. Rust schept intense stilte en het is in die stilte dat je voor jezelf extra ruimte creëert. Het is vanuit deze state of mind dat we samen nieuwe stappen zetten.

Elke eerste woensdag van de maand komen we om 14:00 uur samen voor een natuurwandeling van ongeveer 4 km. Als ademcoach leer ik je om evenwicht te zoeken en te vinden. De natuur levert ons zuurstof en inspiratie maar ook rust in de chaos.
Wandel je mee? Ik kijk er nu al naar uit.

Praktisch

Elke eerste woensdag van de maand

Start om 14:00 uur

4 kilometer

{

Ik leer steeds bij. Het genieten in de momenten van stilte zijn zalig. Waar je in een gewone wandeling vervalt in praten, blijf je nu in de stilte hangen. De tips die ik van An meekrijg, ontvang ik dankbaar en neem ze ook mee mijn leven in.

- Veronique-