S.M.A.R.T. leven

An Verschueren Mooi in Balans SMART

Voel je vitaler

Als je mijn S.M.A.R.T.-traject doorloopt, ga je je fysiek, mentaal en emotioneel ontspannen. Je voelt je vitaler, je leeft lichter, zelfzekerder, energieker én je ervaart meer innerlijke rust. Tegelijk krijg je ook meer veerkracht om met stressvolle situaties om te gaan.

Omdat ik geloof in een totaalaanpak neem ik je graag mee op een pad van slimmer leven. Aan elke letter van het traject gaf ik een specifieke invulling. Met als doel jouw verandering mee vorm te geven.

S – Ssst … sensationele sessietherapie

Kom tot rust tijdens een zachte, sensitieve en intuïtieve massage. Geniet van de heerlijk geurende olie die je op gerichte drukpunten raakt via vloeiende bewegingen. Je voelt de stress uit je lichaam lopen. Ervaar een instant gevoel van rust als eerste stap in ons traject.

M – Meet me mentally

Samen gaan we oplossingsgericht aan de slag met de vraagstukken die in je hoofd leven. We ontmoeten mekaar met andere woorden op een mentale manier. Via NLP werken we oplossingsgericht en leer je stress omzetten in een positieve motor die je leven stuurt.

A – Awareness

Je ademhaling is je beste vriend. Tijdens de awareness-sessie leer je doorheen onprettige momenten ademen. Je komt tot rust en vindt opnieuw kracht. Mijn ademcoaching zorgt voor een fysieke en emotionele vitalisering die je bewuster en zelfzekerder maakt.  

R – Regulation

Het reguleren van je ademhaling richt zich op je totaalbalans. Hier werken we rond adembeweging. We streven naar een toestand van rust en vitaliteit. De kracht van lichaam en geest wordt in harmonie gebracht. We maken de spanning rond ademen helemaal los.

T – Transformation

Hier leer je patronen doorbreken. Je verwerft inzicht in je ademritme waardoor je meer energie krijgt. Je gifstoffen verwijderen sneller en je boost je immuunsysteem. Je ondergaat een transformatie die je lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel in balans brengt.

Het S.M.A.R.T.-traject leert je beter richting geven aan je leven. Met je lichaam als kompas dat je navigeert naar positieve beslissingen zowel professioneel als privé.

Nieuwsgierig naar meer? Zet dan de eerste stap in je nieuwe leven en boek een sessie. Ik kijk nu al uit naar onze eerste ontmoeting. Tot binnenkort.

{

Als je een totaal ontspannende massage wil die je terug helemaal in je kracht zet en je terug met je ziel connectie laat maken, ben je bij An zeker aan het goede adres. Ze voelt wat er bij jou speelt en gaat hier dan ook met compassievol hart je ondersteunen. Eenmaal op de tafel ben je echt van de wereld.
Een echte aanrader, een echte must voor eenieder die zichzelf graag ziet en gewoon omdat je het verdient (iedereen).

Ondertussen ook een ademregressie gedaan en wow dit is eveneens een aanrader. Ik had er nog nooit van gehoord maar het is voor mij zo een bevrijding geweest van nog onderliggende stukken die op deze manier getransformeerd zijn.

- Heidi Verbeke -

Tijdens het geven van de Awareness-sessie trok u mij al mee in uw rust. Omgeven door anderen die een sessie ondergingen en waar ik zelf op reageerde, vertelde u mij rustig wat ik kon doen. Toen ik een sessie kreeg, heb ik niks ervaren van mijn omgeving, maar voelde ik enkel uw zachte hand die ik volgde tijdens de sessie tot ik in slaap roesje kwam. ik werd wakker. mijn hoofd was leeg en ik rekte mij uit. Alles was van mij afgegleden. ik moest even aarden. het is nu enkele dagen geleden. ik kan het nog niet in zijn geheel plaatsen maar mijn affirmatie, die ik kon vormen n.a.v. uw goed gestelde vragen, komen steeds meer tot uiting. ik ben deze ochtend dan ook eindelijk begonnen aan yoga en na een negatieve ervaring dit weekend kan ik deze ombuigen in super positief. Mijn dank is groot. En nu zeg ik het toch nogmaals, ik vind u een hele mooie coach! Dikke knuffel!

- Queenie De Goeiste -

Lieve Anneke, een ademsessie mogen ontvangen van jou is een cadeautje aan jezelf. Je luistert goed naar de cliënt zijn verhaal, hebt een hele fijne stem om naar te luisteren en je voelt jezelf door jou helemaal geliefd.

Door de drukpunten die je gebruikt tijdens de sessie voel je de energie weer stromen.

Elke sessie is een mooie reis op zich. Na afloop bevind je je in een mooie volledig relaxte bubbel.

Ik kan iedereen een mooie ademsessie bij jou aanraden!

Jij hebt veel liefde en warmte te geven! 

- Moniek Vinck -

Het S.M.A.R.T.-traject dat An uitwerkte is me letterlijk en figuurlijk op het lijf geschreven. Ik voel me veel meer in evenwicht en kan vandaag weer zijn wie ik echt ben.

- Sabine -

Wonderbaarlijk wat een ademhaling kan doen. De sessie die ik had ingeboekt bij An was voor mij een poging om iets los te maken wat al een tijdje me tegenhield. Wat juist, is niet altijd duidelijk. Tijdens het in-take gesprek aan de start van de sessie kreeg ik enkele vragen en werd er een zeer veilige omgeving gecreëerd. Eenmaal in de sessie met de beademing ondervond ik een mooi en krachtig process. De details laat ik over aan jou om te ervaren. De begeleiding van An heeft me tot een mooi resultaat gebracht en ik kan het alleen maar aanraden om even goed diep te gaan en een blokkade te laten transformeren op een unieke manier. Dank u An voor deze ervaring

- Nico Van de Venne -

An Verschueren Mooi in Balans SMART
An Verschueren Mooi in Balans SMART
An Verschueren Mooi in Balans SMART