Nieuwe handdoeken

De kleurkeuze van mijn handdoeken is heel intuïtief gelopen.

De kwaliteit en het ECO label is heel bewust gegaan.

Kleuren spelen een grote rol in het gevoel dat we ergens bij krijgen.

Maar het is fijn om eens te kijken welk gevoel ik jou wil geven, door de keuze van mijn kleur.

De kleur van de nieuwe handdoeken hebben een betekenis.

De betekenis en werking van kleur is erg persoonlijk. De uiteindelijk kleur is dan Magenta geworden. Toen ik de betekenis van de kleur ging opzoeken was ik zo verrast.????????

???????????????? ???????????????????? ???????????????????? ???????? ???????????????????? ???????????????? ???????????? ???????? ???????????? ???????????? ???????????????? ???????????? ????????????????????.

Laten we de kleur ???????????????????????????? zichzelf eens voorstellen.

Ik ben Magenta en voor mij gaan alle deuren open.
Met mijn warmte, charme en allure krijg ik alle heerlijke aandacht die ik wil.
Je kunt niet om mijn spontane, attente verschijning heen en dat wil je ook niet!

Ik regel namelijk vol liefde en met verve en enthousiasme het hele leven voor je, zonder enige moeite. Als Magenta kleur ben ik van organisatorische, ondersteunende, hartverwarmende en zelfs koninklijke kwaliteiten.

Ook verandermanagement staat op mijn cv en kun je rustig aan mij overlaten. Door mijn organisatorische, ondersteunende, hartverwarmende en koninklijke kwaliteiten breng ik jou, naar een volgende fase.

Zelfs bij de lijfelijke overgang van de ene naar de andere levensfase ben ik fijn erbij.
Ik sta naast je om je koelte toe te wuiven.

Wuiven is echt mijn ding, mijn toverwoord .......... niet alleen vanwege mijn koninklijke capaciteiten, de praktische hulp bij lichamelijke ongemakken, scepter zwaaiend, wuif ik ook heel graag gedoe weg.

Als Magenta zie ik nu eenmaal liever mogelijkheden en gekkigheid dan getut.

En wat al die deuren betreft die voor mij opengaan, ik doe daar graag aan mee zodat die van mij ook altijd voor jou open staat. Om te luisteren en je bij te staan met raad en daad want ik ben een begripvolle en slimme tante.

Magenta kleur van "out of the box, charme en van Bubbels.
Ik leef het leven intens, maar altijd met oog voor & in verbinding blijven.

???????? ???????? ???????????????? ???????????? ???????? ???????? ???????????????? ???????? ???????????? ???????????? ???????????????? ???????????? ???????????????????? ????????????????.

Mijn intuïtie, liefde voor mensen en kracht maakt me een verantwoordelijk leider vol passie en van bijzonder formaat. En wat ook minder mooi is, dat ik met al dat geven soms vergeet om te ontvangen, een beetje dom van Magenta.

Ik ben Magenta, ik heb vrouwelijke charme uitgevonden en geniet ervan. Bubbels!

Wel lieverds, als je nu nog twijfelt aan wat ik voor je wens.
Vlij je dan eens tussen mijn super zachte Magenta handdoeken, en VOEL.

Warme knuffel,

Voor jouw mooie balans,
jouw Mooi in balans Coach

Anneke.