Mijn ECO visie

Volgende maand zijn de eerste vertroetel kaarten vol, dat wil zeggen dat ik mijn ‘Up-grade’ mag gaan uitdelen. Ideaal om nu dan ook extra mijn ECO visie in de kijker te zetten.

Bij het Verwen moment van 120 min komt er een 30 min durende gelaat behandeling bij. Na lang zoeken heb ik een supermooi Belgisch bedrijf uitgekomen dat mijn ECO visie deelt.

Likami = ECO-LUXUEUS.

Likami is een biologisch en natuurlijk huidverzorgingsmerk. 'Superfood voor je huid': dat is hun slogan.

Geen van de Likami producten zijn op dieren getest. Ze zijn vrij van parabenen, siliconen, laurylsulfaat, kunstmatige kleurstoffen en aroma's, petrochemische additieven, glycolen, TEA en DEA.

Likami huidverzorgingsproducten geven een ware betekenis aan waar eenvoud voor staat:

  • Pure ingrediënten
  • Duidelijke etiketten
  • Eerlijke recepten gemaakt met veel deskundigheid, zorg en liefde!

Likami = Superfood voor je huid!

Mijn ECO visie komt meer in de kijker

Persoonlijk ga ik mijn ECO visie meer in de kijker zetten, al jaren werk ik met een 100% natuurlijk biologisch en Vegan amandel olie.

Olie vanuit eerlijke landbouw en vrij van dierenproeven.

De Etherische oliën ‘Cosmos’ en ‘Detghema’ zijn samengesteld door Marleen zaakvoerder van een natuurproducten bedrijf in Mol, waar deze gepassioneerde dame haar visie heeft gegeven aan deze zalige geuren.

De betekenis van de naam “Kalijn” is “Rein en Zuiver”. Dat is waar hun producten voor staan, het reinigen en zuiveren van het lichaam. Dé leidraad voor een langere schoonheid en een goede gezondheid.

Mijn handdoeken zijn eerlijk geproduceerd

Mijn super zachte handdoeken uit microvezel bad textiel zijn eerlijk geproduceerd. Het bedrijf waar ik ze bestel ziet er al vanaf de ontwikkeling streng op toe dat hun bad- textiel geproduceerd wordt volgens hun voorwaarden, hierdoor kunnen ze garanderen dat hun handdoeken milieuvriendelijk volgens de Okoe-tex 100 standaard normen gemaakt worden. Daardoor kunnen ze met zekerheid stellen dat er geen kinderarbeid aan te pas komt, dat er eerlijke lonen worden betaald en geen uitbuiting in grote productielanden plaatsvindt.

Met bad textiel uit 100% microvezels kan ik tot wel 50% energie besparen worden op wassen en drogen. Buiten dat belangrijke aspect vind ik het zeer belangrijk dat al deze producten milieubewust worden geproduceerd.

De handdoeken was ik met ECOVER

Mijn was producten zijn van ECOVER, een bedrijf met een ‘CLEANE’ kijk op de wereld. Van clean zakendoen en cleane ingrediënten inslaan … tot hun oorlogsverklaring aan plastic in de oceaan: ze zoeken constant naar nieuwe manieren om hun zuivere principes in de praktijk om te zetten.

Ook al is de finish nog niet in zicht. Ik geloof in druppels op een hete plaat, al die kleine druppels laten de plaat afkoelen.

Dat is waar ik voor sta!

 

Warme knuffel,

Voor jouw mooie balans,
jouw Mooi in balans Coach

Anneke.