Loslaten is l(i)efhebben

Lieve Moeke,

Vandaag is het twee jaar geleden dat wij, de beslissing hebben genomen om je los te laten. In samenspraak met jou artsen hebben we je volledig losgemaakt van alle machines die je hielpen en hebben we je laten vertrekken.

Ik heb me in die periode zo sterk gemaakt dat ik het lef heb gehad om je los te laten, dat ik je in al die tijd nooit in liefde heb losgelaten.

Ik heb me in de laatste periode van je leven zo hard gefocust om alles in orde te maken, dat jij je geen zorgen hoefde te maken, ik heb je geholpen op zo veel vlakken. Ik spreek hier niet enkel over de dagelijkse opvang van boodschappen, verzorging, administratie en zo veel meer.

Connectie met jou ziel

Ik ben ook als lichtwerker je gaan helpen om connectie te maken met jou ziel, ik ben gaan zoeken waar jij nog taken op je pad had te vervullen en daar ben ik je gaan helpen, op een niveau dat enkel tussen jou en mij te begrijpen valt.

Het is nu de connectie tussen onze zielen die ik loslaat, jij bent daar en ik ben hier, ik voel dat je nog bij me bent ,dat ik mijn raad aan jou vraag, hierin ben jij niet de aangewezen persoon, ik ben zo anders dan jij.

In jou leven heb jij veel dingen uitgesteld en niet volbracht omdat je daar de laatste stap van moed en durf niet voor had, en ik hoor je steeds in mijn hoofd praten en me tegenhouden.

Loslaten is de volgende stap

Het is nu tijd dat ik me richt op mijn stip aan de horizon en dat ik je loslaat. Ik weet dat bij elke stap vooruit in mijn leven, jij aan de kantlijn zal staan en trots zal zijn op mij. Dat op moeilijke momenten je er ook zal zijn om me te troosten.

De begeleiding op mijn pad ga ik overlaten aan mijn beschermengel en gidsen, deze taak is niet meer voor jou.

Vanaf vandaag stop ik met rouwen en ga ik je leven vieren en blij zijn dat jij hier op aarde mijn mama was.

Ik ben je dankbaar lieve moeke

Ik dank je voor de negen maanden in je buik.
Ik dank je voor al de keren jij mij hebt getroost.
Ik dank je voor de lessen die je me hebt geleerd.
Ik dank je voor de liefde die je me hebt gegeven.`
Ik dank je voor het plezier dat je met me hebt gedeeld.
Ik dank je voor het leven dat je met me hebt gedeeld.

Vandaag vond ik de liefde om te kunnen loslaten

Vandaag heb ik de liefde in mezelf gevonden om jou los te laten. Ik zie je nu hier voor mij staan, ik geeft je een liefde volle knuffel en wuif je uit, het is tijd dat jij mag verder reizen.

Wees niet bang, ik ben niet alleen op mijn pad, ik heb heel veel lieve mensen om mij heen, die me steunen, voor me supporteren, me troosten en oprapen als ik val.
Het gaat je goed mijn lieve Moeke, mijn klein kaboutertje.

Tot aan de overkant.

Warme knuffel,

Anneke.