Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding An Verschueren Mooi in Balans

Meer grip op je job

Als onderneemster of hardwerkende vrouwelijke professional wordt er van je verwacht dat je altijd op je best bent. Dat je beter je emoties bant en je gevoel niet de bovenhand laat halen.

Het is daarom belangrijk dat je alles onder controle krijgt. Want als je niet gelukkig bent op je werk, ontwikkel je ook lichamelijke klachten en word je fysiek zie. Ga daarom voor jezelf beslissen hoe je de dingen best aanpakt.

Als NLP-coach reikt An je tools aan waardoor jij je communicatie kunt optimaliseren op de werkvloer

$
Je maakt veranderingen gemakkelijker mogelijk
$
Je leert de juiste vragen stellen
$
Je bouwt sneller nieuwe contacten op
$
Je krijgt meer grip op je emoties
$
Je motiveert medewerkers efficiënter
$
Je optimaliseert je eigen leiderschap
$
Je stemt alle elementen beter op elkaar af

Succes in je job met je privé in balans. Dat is waar mijn loopbaanbegeleiding voor staat. Wil jij ook zelf meer controle verkrijgen over hoe je werkwereld functioneert? Meer grip krijgen op je job?  

Nieuwsgierig naar meer? Zet dan zelf de eerste stap in je nieuwe benadering van je professionele leven. Ik kijk nu al uit naar onze nieuwe ontmoeting.
Tot binnenkort.

An is partner van:

logo VDAB
logo VDAB

Laten we kennismaken!

Samen sparren over jouw loopbaanbegeleiding tijdens een babbel van 30 minuten.

{
An haalt mij uit mijn hoofd/mijn denken en brengt me opnieuw in contact met mijn hart/mijn gevoel ? Na een sessie bij haar bruis ik van de inspiratie! En ben dankbaar voor de nieuwe inzichten die mijn persoonlijke ontwikkeling ten goede komen ?Hoewel ik niet meer bij haar in de buurt woon en geen auto heb vind ik het toch de moeite waard om, van tijd tot tijd, met het openbaar vervoer heen en weer bijna 4u onderweg te zijn naar Moerbeke ?Ik maak er dan een dagje me-time van, een klein beetje reizen in eigen land, in eigen lichaam, in eigen gevoel.? Bedankt Anneke!

- Carmen Mercelis -

De tools die An me aanreikte tijdens mijn loopbaanbegeleiding zijn perfect toe te passen in de praktijk én ze werken echt.

- Sylvie -

loopbaanbegeleiding An Verschueren Mooi in balans
loopbaanbegeleiding An Verschueren Mooi in balans
loopbaanbegeleiding An Verschueren Mooi in balans