Lichaamswelzijn

Lichaamswelzijn - veel meer dan massage

Goed in je vel

Zorgen voor jezelf is zeker ook zorgen voor je lichaam … je letterlijk goed voelen in je vel. Laat je verwennen tijdens mijn sessies lichaamswelzijn en ervaar fysieke en geestelijke verlichting. De stress vloeit zo van je af.

Women's delight

Deze herfst introduceer ik Women’s Delight. Wat ik zoal serveer op de massagetafel? Een uur vol wonder met liefde gemaakt. Op het menu staat een moment van vrij ademen op smaak gebracht met een ontspannende hoofdmassage. Aangevuld met een klare klankvorkhealing en afgewerkt met een vederlichte massage. Schuif mee aan en droom weg bij het proeven van deze kruidige crumble van geestelijke en lichamelijke verwennerij. 

Take a break

Topchef Basit Usmani zei het ons voor: In this game, everybody needs a break to refuel, recharge, and jump back in full throttle. We worden dagelijks blootgesteld aan stress. Tijd maken voor jezelf is niet evident. Maar een uurtje ontsnappen moet zeker lukken, toch? Voor optimale ontspanning van rug, nek en schouders. We pakken alle spierknopen aan en laten je lichaam volledig tot rust komen. Kom ervan genieten, je verdient het!

An is erkend lid van

Belgische Massage Federatie

"Forget your troubles and dance!"

{

Twee frequenties ontmoeten elkaar om elkaar de hand te reiken en elkaar in tinteling op te tillen. Samen één worden in de Hartsdimensie.

De parfum Younity nodigt uit om de liefde in jou op het voorplan te brengen in je leven. De liefde en kracht van je innerlijke vuur wordt in materie omgezet.

Toen ik op tafel lag, brachten de stemvorken mij in een diepe ontspanning. Ik voelde mij gekoesterd en gewiegd dankzij An haar energie. Hierdoor beleefde ik een wonderlijke innerlijke reis. Ik ging me spontaan connecteren met het kosmisch hart. Daar waar alles zijn oorsprong vindt. Van ziel, goddelijke vonk, naar menselijke incarnatie. Ik reisde doorheen tijd en dimensies en kwam terug op een liefdevolle tafel om herboren te worden. Als een mooie prachtige sacrale vrouw, zodat ik mijn boodschap in de wereld kan plaatsen via Younity for a better You - Manity.

Liefde, solidariteit, vreugde, vrijheid, spontaniteit, speelsheid, sensualiteit, lichtheid, alles wat jou één maakt met alles wat leeft. Respect en tolerantie naar ieder die de liefde in zich nog niet gevonden heeft en nog in een vorm van dualiteit vertoeft of leeft.

Elk mens heeft de liefdes bron in zich omarm wie jij bent, koester je lichaam, laat je hart stralen als de mooie zon die jij bent. Ik hou van je!!

.- Anne Demi -

'Ons Anneke' zo noem ik je ondertussen na een aantal keer op je tafel te mogen liggen. Ik was opzoek naar iemand die mij kon lezen zonder dat ik iets moet zeggen, en of je mij kan lezen! Helemaal vast als ik binnen kom en zwevend naar buiten! Uitkijkend naar de volgende keer. Jouw magische handen weten mijn pijnpunten meteen te vinden en mijn pijn om te schakelen naar een zaligheid! En als ik met iets zit, ben jij een luisterend oor en sta je klaar om me bij te staan met raad! Top madam! hartelijk dank en tot de volgende keer!!! xxx Jaimie

- Jaimie Lambrechts -

Waarom geur en een klankvork je zo uit je centrum kunnen trekken. Nooit verwacht dat zo iets eenvoudig, zo een grote reactie kan geven. Vlak na de behandeling had ik maar één wens, naar huis en mijn zetel in. Nu enkele weken later, ben ik dankbaar. Het is een groots cadeau om zo dicht bij mezelf te kunnen blijven, in verbinding met al mijn zintuigen. Dank je An. Ook om mijn neus voluit in ontwikkeling te zetten.

- Veronique- 

Wat een fijne ontspannende ervaring! Lieve Anneke, bedankt voor de mooie ervaring, huiselijk en warm! Echt genoten van elke seconde! Een aanrader voor iedereen! Jouw handen zijn goud waard!!!!

.- Isabelle Van Steelandt -

cupping
kristal
Lichaamswelzijn